Zimske »gume«, ki delujejo izjemno dobro!

Porabi manj, moj energetski svetovalec, učinkovita raba energije
Najboljše "zimske gume" na svetu

Neverjeten dodatek za ljudi, ki živijo v bolj zasneženih območjih.

Večina se nas je že vsaj enkrat znašla v situaciji, v kateri smo uporabili oz. bi uporabili, snežne verige. Dodatek, ki pa vam ga sedaj predstavljamo, pa je veliko boljši, saj ga lahko namestimo že v 5 minutah.

Oglejte si video in prepričali se boste, da res deluje. Sodeč po posnetku je namestitev zelo enostavna in hkrati avtomobilu omogoča premikanje po vseh površinah, tako po cestah, kakor tudi po zasneženih podlagah. Dodatek niso sani, temveč prav posebne zimske »gume« s katerimi boste brez težav premagovali snežne ovire. (Vir: Webtribune)


Ali ste vedeli?

V anketi, izvedeni med državami EU27, je 53 % anketirancev navedlo osebni avtomobil, kot glavno prevozno sredstvo. Z 22 % sledi javni prevoz, s 13 % hoja, s 7 % kolo ter z 2 % motor. Po deležu uporabe avtomobilov se je Slovenija uvrstila na drugo mesto, takoj za Ciprom, po deležu uporabe javnega prometa pa na 26. oz. predzadnje mesto. Po deležu uporabehoje in kolesa, pa se je Slovenija uvrstila na sredino. Javni prevoz in hoja imata med državami EU27 najvišje deleže v vzhodnoevropskih državah, po uporabi kolesa pa prednjači Nizozemska.

Porabi manj, moj energetski svetovalec, učinkovita raba energije

Dober nasvet

Poleg menjave pnevmatik na vašem vozilu, je pred zimo dobro preveriti tudi druge stvari. Poglejmo katere.

Porabi manj, moj energetski svetovalec, energetska učinkovitost

Dober nasvet :)

Kako hitro in učinkovito očistiti zasnežen avto?

 

Porabi manj - energetski kalkulator, učinkovita raba energije
PORABImanj

Bi radi zmanjšali porabo vašega vozila? To lahko storite že z menjavo načina vožnje ali pa z zamenjavo vozila. Vse to in še več lahko brezplačno preverite in ugotovite koliko bodo tovrstna dejanja vplivala na vaš hišni proračun. Ob prijavi v spletni portal Porabimanj pa lahko informacije shranite na vašem profilu in skupaj z ugotovitvami koliko vas stane ogrevanje, hlajenje ali uporaba električnih naprav, naredite vašo letno energetsko bilanco.

 

Porabi manj, moj energetski svetovalec, učinkovita raba energije

 

Nasveti / Učinkovita raba energije
Nasveti
Varčna raba energije

Nasveti / Učinkovita raba energije

Eko-Mobil, okolju prijazna vozila
Eko-mobil
Okolju prijazen

Eko-Mobil, okolju prijazna vozila

Člani mreže SINERGIJA