Ponudba / ogrevanje z biomaso

Porabi manj - enrgetski svetovalec, kotli na biomaso

Omogočite kupcem, da IZRAČUNAJO PRIHRANKE pri ogrevanju z biomaso (polena, sekanci, peleti)

Vašim kupcem omogočite dostop do spletnega svetovalca na vaši spletni strani. Na osnovi strokovno utemeljenih izračunov prihrankov in priporočil jim bo predstavil bistvene prednosti ogrevanja na biomaso. Z vašim oglasom na svetovalcu pa usmerite obiskovalce na VAŠO PONUDBO.

V sodelovanju s strokovnjaki iz Inštituta Jožef Stefan smo razvili inovativno spletno aplikacijo Porabimanj, ki je med številnimi priznanji prejela EU nagrado. V Sloveniji jo uporablja že več kot 41.000 ljudi.

Glede na konkretne potrebe bivalnega ali poslovnega prostora svetovalec omogoča brezplačne strokovne izračune prihrankov pri menjavi obstoječega ogrevalnega sistema za sistem ogrevanja na biomaso in primerjave prihrankov glede na druge energente.

PONUDBA

Dostop do spletne aplikacije Porabimanj lahko umestite na svojo spletno stran. S tem vašim kupcem omogočite neodvisen in strokoven izračun za koliko lahko zmanjšajo stroške pri ogrevanju prostorov in sanitarne vode s kotlom na biomaso, ob tem pa dobijo tudi okvirno oceno investicije, vračilne dobe in emisij CO2. Izračun lahko naredijo sami ali pa z vašo pomočjo.

Osnovna ponudba vključuje:

  • Objavo logotipa Porabimanj, ki je vstopna tipka do aplikacije v poljubni velikosti na vaši spletni strani za obdobje enega leta / primer družbe Petrol
  • Objavo oglasa za časovno obdobje 2 mesecev na modulu Porabimanj/ogrevanje

Porabi manj, energetski svetovalec

Dodatno:

Cena 350 € + DDV
   
Dodatna opcija oblikovanje oglasov po promocijski ceni 95 € + DDV*

Kaj pridobite?

  • Večjo aktualnost in ugled vaše spletne strani zaradi strokovnih in neodvisnih izračunov
  • Medijsko komunicirano aplikacijo preko prispevkov, oglasov in nasvetov o varčevanju z energijo
  • Neodvisnega spletnega pomočnika za vaše prodajno osebje, ki s tem orodjem strankam prikaže na pregleden in enostaven način smiselnost investicije v sistem ogrevanja na biomaso glede na konkretne gabarite in potrebe stranke

Ne zamudite priložnosti, da z manj energije pridobite nove kupce.

Pokličite na tel. 031 688 425 ali sporočite vaš interes na
branko.bacovic@informa-echo.si

* Cena velja za dva enostavna oglasa, prilagojena na dimenzijo potrebno za aplikacijo Porabimanj.

Člani mreže SINERGIJA