Enostavno ... Dovolj energije, vode in zdravja za VSE!Enostavno ... Dovolj energije, vode in zdravja za VSE!

Oglejte si projekte, ki lahko spremenijo na boljše življenje velikemu številu ljudi.

Pozitivna energija + pozitiven pristop = recept za zastonj elektriko, poceni toplotno energijo, neskončne količine pitne vode in kopico zdravja.

Tesla je nekoč dejal, da je energija povsod okoli nas. Številne nove ideje, ki jih lahko vidite v tem video posnetku, pa so samo delček “novega vala” osvobojene miselnosti, ki ne pozna meja in ki se širi povsod po svetu kot dokaz Tesline trditve. Če povzamemo besede in dejanja indijskega poslovneža Manoja Bhargava, so ideje povsod okoli nas in samo čakajo, da jih poiščemo, prepoznamo in uporabimo za dobrobit vseh nas. Slednji že dolga leta deluje v ZDA in z lastnimi sredstvi podpira inovacije, ki lahko pomagajo človeštvu na enostaven in učinkovit način do boljšega življenja. Oglejte si samo nekatere izmed inovacij, ki jih je podprl Bhargava.

Želite (zastonj) elektriko!?

Enostavno ... Dovolj energije, vode in zdravja za VSE!

S pomočjo posebno oblikovanega kolesa boste lahko »ubili« dve muhi na en mah. Ob vaši enourni rekreaciji na kolesu, boste proizvedli toliko električne energije, kolikor jo potrebujejo za delovanje manjši gospodinjski aparati in razsvetljava skozi celoten dan. V kolikor pa si želite še bolj oblikovane postave pa se bo to še posebej odrazilo v količini proizvedene električne energije. Prijetno s koristnim!

Nič več problemov z ogrevanjem in proizvodnjo toplote

Enostavno ... Dovolj energije, vode in zdravja za VSE!

Posebna žica, ki ne izgublja toplote med transportom, lahko iz notranjosti Zemlje prenaša na površje ogromne količine toplotne energije. Govora je o žici narejeni iz grafena, ki služi kot odličen prevodnik toplote. Grafen, snov za katero je bila leta podeljena tudi Nobelova nagrada, je stokrat bolj toplotno prevoden od bakra, močnejši od jekla in hkrati lažji od zraka. Inovacija brez primere, če še dodamo dejstvo, da ob takšnem prenosu toplote lahko pozabimo na emisije CO2, toplogredne pline, …

Čista voda za milijone ljudi

Enostavno ... Dovolj energije, vode in zdravja za VSE!

Afriko, ZDA in Indijo že nekaj časa pestijo težave s pomanjkanjem (pitne) vode. Destilacija v posebni napravi omogoča relativno enostavno pretvarjanje umazane ali pa slane vode v pitno. Tehnologija nam tudi ponuja rešitve na področju kmetijstva, saj obstoječe tehnologije razsoljevanja niso primerne za namakanje polj. Zaradi vgrajenega rekuperacijskega sistema pa se ob delovanju rabi zelo majhne količine dodatne energije za predelavo. Zaradi enostavne oblike jo lahko postavimo kamorkoli, celo na tankerje, ki bi lahko nato s pitno vodo oskrbovali celotna mesta!

Bolezen lahko preprečimo preden se razširi po celem telesu

Preverite možne prihranke / Porabimanj – energetski svetovalec Preberite katerega / 200 nasvetov – učinkovita raba energije Spremljajte FB novice <div  class='avia-button-wrap avia-button-center ' ><a href='http://porabimanj.info' class='avia-button  avia-color-orange   avia-icon_select-yes-left-icon avia-size-large avia-position-center ' target="_blank" rel="noopener noreferrer"><span class='avia_button_icon avia_button_icon_left ' aria-hidden='true' data-av_icon='' data-av_iconfont='entypo-fontello'></span><span class='avia_iconbox_title' > PORTAL POZITIVNA ENERGIJA ODSLEJ NAJDETE NA → www.porabimanj.info</span></a></div>

 

Hipotetično ste v situaciji, da vas pestijo srčne bolezni. Bi rajši izbrali operativni ali neoperativni poseg? Namesto, da bi uživali veliko količino zdravil, bi rajši ubrali drugačen, bolj naraven način zdravljenja? Verjetno odločitev ne bi bila težka, če vam hkrati povedo, da ponujena tehnologija nudi tudi zaščito pred nastankom rakavih obolenj.

Energija in ideje za boljše življenje! Lepo se sliši, mar ne?