Komaj 13-letni novi Tesla sestavil napravo, ki proizvaja brezplačno energijo

Mislite, da lahko 13-letnik spremeni svet!? Ta otrok bo spremenil vaše mišljenje.

Trinajstletni genij je s $14 naredil napravo, iz katere lahko pridobiva zastonj električno energijo.

Zdi se, da je ravno Nikola Tesla navdihnil mladega Max Loughana na njegovi poti izumiteljstva in s tem pomaga spremeniti svet. Po Maxovih besedah sodeč, se je že “od malega” zavedal, da je njegov namen ravno to, poroča ktvn.com. Vse kaže, da je na pravi poti, ki bi lahko za vedno spremenila rabo energije. V njegovem primeru se je ta pot začela v očetovi kotlovnici, ki jo je sam preuredil v laboratorij.

Komaj 13-letni NOVI Tesla – sestavil napravo, ki proizvaja brezplačno energijo

Ko pogledate njegovo rešitev, ne morete prezreti dejstvo, da zelo spominja na Teslino pero. Naprava deluje po istem principu, ki ga je pred sto leti opisal “oče elektrike.” Vendar je Max napravo še posodobil in poleg vsega njeno glavno prednost predstavlja ravno nizek strošek izdelave. Naprava deluje na principu zbiranja elektromagnetne energije iz zemeljske atmosfere ter jo nato pretvori v električno energijo, ki se lahko uporablja za napajanje električnih naprav.

Maxova naprava je narejena iz materialov, ki so ga stali približno 14 dolarjev. Navezujoč se na to dejstvo, vse kaže, da nam je brezplačna energija na dosegu roke, saj si vsak izmed nas lahko priskrbi pločevinko, malo žice, dve peresi in žlico.

V intervjuju za KTVN Channel 2 je »mini Dexter« demonstriral kako naprava deluje, ter da je zmožna brez težav napajati vrsto LED diod. Pokazal je, da njegova iznajdba lahko inducira radio valove, termalno in statično energijo in jih nato pretvori v uporabno električno energijo.

“Ta žica jemlje energijo iz zraka in jo pretvarja iz dvosmernega v enosmerni tok”, je razložil Max in dodal: “Moj cilj je da pomagam. Želim narediti prihodnost v kateri so lahko vsi ljudje srečni in varni”.

Kdo je Max Loughan?

Logo_PorabimanjAPP_energetski-svetovalec

Dokler mladi genij ne naredi napravo, ki jo lahko kupite v vsaki trgovini, pa boste morali še naprej varčevati z energijo. Koliko lahko prihranite pri vseh oblikah energije pa lahko preverjate tukaj:

 Novi Tesla, novi nobelovec ... zakaj pa ne? Novi Tesla, novi nobelovec … zakaj pa ne?

Nadgradnja rotorjev z inovacijo prof. Stojanovića lahko poveča učinkovitost proizvodnje električne energije v hidroelektrarnah do 30 odstotkov.

Kaj je v edinem zvočnem zapisu povedal Nikola Tesla ...

Kaj je v edinem zvočnem zapisu povedal Nikola Tesla …

Varčunovi / PorabimanjINFO / Ilustracija: Branko Baćović


Več uporabnih nasvetov in informacij, ki jih po navadi trgovci ne povejo preberi na prenovljeni strani.