• Porabimanj - energetski svetovalec / Ilustracija: Branko Baćović

Učinkovita raba energije

Energetski svetovalec – Porabimanj

Brezplačno vam izračuna možne prihranke pri ogrevanju, klimatizaciji, električnih napravah in avtomobilskem prevozu. Z neodvisnimi izračuni in strokovnimi nasveti je nepogrešljiv, ko se odločate o investicijah.

Ko seštejete račune, ki jih mesečno plačujete, boste verjetno ugotovili, da je skupni strošek za energijo na drugem mestu za hrano v gospodinjstvu. Zato je smiselno, da ste pri investicijah pozorni na porabo energije. To pa za mnoge predstavlja obremenitev zaradi pomanjkanja kredibilnih informacij in časa.

Logo PorabimanjAPP - energetski-svetovalec / Pozitivna energija

Preverite koliko lahko prihranite pri ogrevanju, klimatizaciji, električnih napravah in osebnem prevozu.

Učinkovita raba energije pomeni uporabo sodobnih tehnologij in ukrepov, ki zahtevajo manj energije za doseganje enakih ciljev in ima pomembno vlogo pri energetski prihodnosti vsakega posameznika in družbe.

Mogoče vas še zanima

Eneja Varčun in Jure Varčun / Porabimanj INFO / Ilustracija: Branko Baćović

Več uporabnih nasvetov in informaci preberi na …

Naredi sam/a – Z mehurčasto folijo zmanjšajte toplotne izgube na oknih

Z mehurčasto folijo lahko na enostaven in cenen način izboljšate toplotno izolacijo starejših oken, strešnih oken ali zunanjih vrat. Ob tem lahko tudi zmanjšate kondenz.

Naredi sam/a – Mreža proti komarjem

Lažje boste spali pri odprtem oknu, obenem pa boste zmanjšali tudi potrebo po hlajenju s klimatsko napravo v vročih dneh.