• Pozitivna energija – navdih za glavo, dušo in dom

Pozitivna energija – navdih za glavo, dušo in dom

Hiša ali stanovanje še nista dom. Pri ustvarjanju prijetnega vzdušja v bivalnem okolju ste ključni VI! Z željo, da vam pri tem pomagamo, smo prenovili spletno stran www.pozitivnaenergija.si.

Objavljene vsebine vam bodo v pomoč pri učinkovitem ravnanju z energijo, urejanju vašega doma in dobrem gospodarjenju. Prispevale bodo k razumevanju pomena in koristnosti odgovornega ravnanja z energijo za okolje. Ker pa se dobro gospodarjenje začne v naših glavah, bomo veliko pozornosti posvetili tudi usklajevanju vaše osebne energije.

S pozitivno energijo želimo širiti zavest, ki je največji in najmanj izkoriščen človeški potencial in spodbujati trajnostni življenjski stil. Z odgovornim odnosom do sebe in okolja ter z učinkovitim ravnanjem želimo plemenititi življenje v lokalnem okolju in na planetu.

Spletna stran Pozitivnaenergija je del Ekosistema učinkovitega ravnanja z energijo – EURE, ki smo ga zasnovali z namenom usklajevanja prizadevanj za učinkovito ravnanje z energijo v javni upravi, gospodarstvu in med porabniki energije. Za doseganje ciljev smo razvili način spremljanja ravnanja z energijo ter vzpostavili spletne komunikacijske kanale in orodja:

  • Ravnanje z energijo v Sloveniji lahko spremljate na reus.si
  • Koristne nasvete in okvirne izračune prihrankov pri energiji najdete na porabimanj.info in www.porabimanj.si
  • Navdihu za dobro gospodarjenje in razvoju pozitivne energije pa je namenjena spletna stran pozitivnaenergija.si
  • Uresničevanje okoljskih in energetskih ciljev lahko spremljate na Okoljskih kazalcih ravnanja z energijo