Odkrij energijo harmonije / Pozitivna energija

Namaste – energija harmonije

Zame je čudovit vir navdiha indijski pozdrav NAMASTE, ki pomeni pozdravljam božansko v tebi oziroma pozdravljam božansko iskro, ki je prisotna v tebi, meni, v vsakem človeku.

Namen pozdrava je, da nas opomni, kako je božanska iskra prisotna v vseh nas, vendar spi. Spi, ker je vsak od nas v nevidnem balončku, v nevidni sferi zemeljske energije, ki jo sooblikujejo naše misli, čustva, besede in dejanja.

To pomeni, da je naloga vsakega od nas, da najprej začutimo pomen zemeljskih energij in med temi različnimi energijami vzpostavimo harmonijo. Verjamem, da je harmonija ključna. Predstavlja ključ do odkritja skrivnosti poslanstva, tako izzivov kot priložnosti za vsakega človeka.

Naše skupno poslanstvo je lahko, da vsak dan vnašamo niti harmonije v tkivo zemeljske energije. Energija harmonije je osebni izziv. Iskati in odkrivati moramo načine za prebujenje in vzdrževanje energije harmonije v sebi. Le tako jo lahko vnašamo v svoje vsakodnevno življenje in jo skozi medsebojne odnose širimo naprej.

Odkrij energijo harmonije / Pozitivna energija

Hvala prijateljem Deepi in Anilu za fotografije iz njune poroke.

Namaste – odkrij božansko v sebi in energija harmonije te bo spremljala na vsakem koraku

Čeprav je moje iskanje iskre potekalo brez navodil, zemljevida ali kompasa, sem si z vero v njen obstoj postopoma utirala pot. Rezultat te poti so med drugim tudi raziskovalna in informacijska orodja ter komunikacijsko-motivacijski kanali, ki smo jih v agenciji Informa Echo povezali v Ekosistem učinkovitega ravnanja z energijo – EURE.

Mogoče te še zanima