V novem letu troši več energije

Ja, prav ste prebrali.

Božični in novoletni prazniki so priložnost, da se družimo, veselimo in tudi umirimo in pri tem občutimo prijetno izpolnjenost in harmonijo na katero nas spominjajo številni praznični simboli. S to pozitivno energijo izpolnite svoj dom in razveseljujte svoje bližnje.

Uporabi energijo misli in čustev

Pri energiji, ki jo potrebujete za gretje, hlajenje, električne naprave ali za prevoz vam v toku celega leta svetujemo, da ste učinkoviti, racionalni in v sprejemljivih mejah tudi varčni. Z energijo harmonije, optimizma in veselja pa ne varčujte. Tukaj veljajo drugačne zakonitosti. Več kot je porabimo več je prejmemo saj smo izvir te čarobne energije optimizma mi sami. Mehanizem, ki poganja to mobilno elektrarno pa je naša miselna in čustvena naravnanost. Poskrbite, da bo vaša osebna elektrarna brezhibno delovala na obnovljivi vir, ki je življenje samo.

Naredi čarobno svetilko

Poleg tega uporabnega in praktičnega nasveta, pa smo vam pripravili še en praznični nasvet. V kolikor vam vaša okoljska naravnanost ne dopušča, da bi novoletno vzdušje pričarali s pravo jelko in se ne morete sprijazniti z umetno ni potrebno, da sebe in družino prikrajšate za praznično vzdušje. Omislite si unikatno, čarobno svetilko. Potrebujete prosojno skledo za solato, vrč za vodo ali vazo. Vanjo naložite novoletne okraske med katere previdno ovite novoletne lučke, ki so LED diode in trošijo zelo malo elektrike. Novoletne okraske lahko nadomesti tudi nežno zmečkana aluminijasta folija. Takšna čarobna svetilka bo naredila posebno vzdušje pri božični večerji ali pa bo nadomestila običajno razsvetljavo ob pogovoru ali gledanju televizije. Bodite ustvarjalni in presenetite vaše goste z domiselno idejo.

Leto dobrih rezultatov

Želiva vam prijetne praznike in srečno novo leto. Veseliva se vsakega vašega obiska na naši domači strani www.porabimanj.info,  na spletni aplikaciji www.porabimanj.si in na facebook strani Porabi manj, bodi učinkovit. Skupaj z našimi prijatelji iz Informa Echo in eminentnimi strokovnjaki bomo tudi v 2019 spodbujali in spremljali vaše ravnanje z energijo in se skupaj z vami veselili rezultatov, ki jih boste kot dober gospodar dosegali v vašem domu in pri vožnji.

Vaša Eneja in Jure Varčun