09.09.2023 • Avtor: Rajko Dolinšek

Energijsko rolanje v TV oddaji MIGAJ Z NAMI (video)

Tina Uršič, redaktorica in voditeljica oddaje MIGAJ Z NAMI na TV Slovenija 2, me je povabila, da posnamemo prispevek o mojem načinu rolanja, ki ga imenujem energijsko rolanje.

Izkušnje in doživetja, ki mi jih rolanje omogoča rad delim z drugimi zato sem z veseljem pristal. Konstruktivno sodelovanje s Tino in njeno izjemno tehnično ekipo snemalcev in montažerja je omogočilo, da je nastal prispevek, ki dobro prikazuje bistvo energijskega rolanja, kako ga doživljam in kako ga skušam približati drugim, zato sem prispevek objavil na spletu.

Energijsko rolanje v TV oddaji MIGAJ Z NAMI / Rajko Dolinšek

Pri tem želim podeliti izkušnjo, ki sem jo pridobil ob pripravi tega prispevka. Sodelovanje s Tino in ekipo oddaje MIGAJ Z NAMI je bilo konstruktivno in prijetno. Vsi so pristopili k projektu z odprtim srcem in glavo z namero, da pripravimo odličen prispevek.

Energijsko rolanje v TV oddaji MIGAJ Z NAMI / Rajko Dolinšek

Priprava dobrega izhodišča za prispevek s Tinine strani, njena radovednost in posluh za večdimenzionalno zgodbo je iz mene potegnila prave informacije, ki jih je na verodostojen način povezala v jedrnato zgodbo o mojem rolanju.

Snemalca Jure Gasparič in Anže Furlan sta me navdušila s proaktivnim ustvarjalnim pristopom in spontanostjo, ki je omogočila kvalitetne posnetke. Ni ju zmotilo niti vreme, ki nam na začetku snemanja ni bilo ravno naklonjeno.

Na Tinin predlog sem montažerju Blažu Omanu posredoval tudi nekaj svojih posnetkov rolanja in surfanja iz drugih držav, ki sta jih domiselno vključila v prispevek.

Pozitivna energija in usklajevanje med vsemi, ki smo pri tem sodelovali je omogočila prispevek, s katerim sem zadovoljen saj verodostojno prikazuje tudi širši projekt, ki ga razvijava skupaj s soprogo Olivero  Baćović Dolinšek in kolegi v agenciji Informa Echo. Olivera je razvila idejo Ekosistema učinkovitega ravnanja z energijo v katerem ima svoje mesto tudi osebna energija, ki med drugim predstavlja temelj za energijsko rolanje. Več o tem pa kdaj drugič.

V agenciji Informa Echo razvijamo različne vidike učinkovite rabe energije, ki ljudem pomagajo pri učinkovitem ravnanju z energijo doma, na delavnem mestu in v mobilnosti, pri ohranjanju okolja in pri ozaveščanju in razvijanju svoje celovitosti, ki jo z Olivero obravnavava kot temelj učinkovitosti.

V svojem in v imenu sodelavcev v agenciji Informa Echo se zahvaljujem vsem članom ekipe oddaje MIGAJ Z NAMI, ki so sodelovali pri pripravi prispevka. Vas dragi bralci  pa vabim k ogledu prispevka o energijskem rolanju, ki ga je omogočila pozitivna energija vseh sodelujočih.

Energijsko rolanje v TV oddaji MIGAJ Z NAMI / Ekipa

Rajko Dolinšek / Informa EchoRajko Dolinšek

Mogoče te še zanima