Informa Echo / 25 let

Čas, ki ga imaš je podarjen …

Ali učinkovito in modro uporabljamo čas, ki ga imamo in svojo energijo?

Kako odgovoriti na to vprašanje? Eden glavnih pokazateljev dobro porabljenega časa in energije je ZADOVOLJSTVO. Ustvarjati zadovoljstvo na osebni ravni je za mnoge na lestvici vrednot na najvišjem mestu. In zadovoljni s sabo lahko osrečujemo tudi druge.

V naši ekipi Informa Echo, ki vzdržuje in razvija portal porabimanj.info (prej: Pozitivna energija), FB skupnost Porabi manj, bodi učinkovit, aplikacijo PORABImanj, Raziskavo REUS in druge projekte, se sprašujemo ali smo bili v 25 letih uspešni v povezovanju in spodbujanju učinkovitosti? Koliko skupnih zgodb nam je v četrtini stoletja uspelo uresničiti v zadovoljstvo nas samih, naših prijateljev, poslovnih partnerjev in porabnikov energije? Nekaj utrinkov smo skušali prikazati na videu ČAS, KI GA IMAŠ JE PODARJEN.

Kaj vse nas pri tem povezuje? Učinkovito ravnanje, prihranki energije, skrb do okolja in številna sodelovanja z vsemi, ki prispevate, da so omenjeni projekti uporabni in koristni. Na osnovi izračunov Inštituta Jožef Stefan smo v zadnjem letu in pol samo s svetovalcem PORABImanj uspeli prihraniti toliko energije kot jo 50.000 gospodinjstev porabi za pranje perila v enem letu!

25 let je hitro minilo. V sodelovanju z vami smo naredili veliko. V naslednjih petindvajsetih pa bomo dosegli še veliko več. 🙂

Tim Informa Echo