Energija plus še naprej pomaga odjemalcem / Pozitivna energija

Rok za oddajo prijav za enkratno pomoč prizadetim v septembrskih poplavah v obliki popusta za električno energijo podaljšan do 17 novembra 2014.

Podjetje Energija plus je podaljšalo rok za oddajo prijav za enkratno pomoč v obliki finančnega popusta za električno energijo. Za finančni popust v višini 50 evrov so doslej prejeli 774 vlog, ki jih že obdelujejo. Javilo pa se je tudi nekaj posameznikov, ki še urejejo potrebno dokumentacijo in so zato zaprosili za podaljšanje roka oddaje vlog. Na Energiji plus so se odločil, da prošnjam ugodijo in rok za oddajo vlog prizadetim v septemberskih poplavah v Pomurju podaljšali do 17. novembra  letos.

Podjetje Energija plus je sicer že leta 2012  na enak način pomagalo prizadetim v poplavah na območju Podravja, letos pa so pomoč zagotovili tudi svojim odjemalcem v Pomurju.

»Ko narava pokaže svojo moč, postanejo ljudje nemočni. Prav to se je na žalost pokazalo tudi septembra letos, ko so neurja in obilne padavine zajele vso Slovenijo ter v nekaterih krajih ohromile življenje. Močno deževje, ki je povzročilo poplave in plazove, je prizadelo veliko ljudi, tudi tiste, ki so si od poplav leta 2012 komaj opomogli. Zato smo se v Energiji plus odločili, da našim odjemalcem, ki so utrpeli škodo v nedavnih poplavah, priskočimo vsaj malce na pomoč v obliki popusta za poplačilo računov za električno energijo.

Kupci so pri nas vedno na prvem mestu. Cenimo njihovo zvestobo, veselimo se njihovih uspehov, z njimi pa smo tudi takrat, ko nas najbolj potrebujejo,« je ob podaljšanju roka za oddajo vlog poudaril direktor Energije plus Bojan Horvat.

Energija plus pa vam prek spletnega energetskega svetovalca PORABImanj lahko pomaga prihranit tudi pri energiji.

Vloge z dokazili (podatki iz računa za električno energijo, davčna številka upravičenca in kopija zapisnika zavarovalnice) sprejemajo na vseh njihovih prodajnih mestih (Maribor, Ptuj, Slovenska Bistrica, Gornja Radgona in Murska Sobota), preko elektronske pošte poplave@energijaplus.si ali po faxu 02/ 22 00 651 še do ponedeljka, 17. novembra. Vir: Naš stik