Koliko pozornosti namenjate potencialu inovacij, katerih vodilni nosilci kreirajo prihodnost energetike?

Če se zavedate moči inovacij, vas vabimo na strateško srečanje
Inovacija energetike ’14, Prave izbire, kjer se boste seznanili z novostmi in več kot 20 primeri dobrih praks v energetiki.

 Premierno bomo med drugimi predstavili

Izziv evropskih zgledov

Učinkovito izvajanje gospodarske javne službe distribucije električne energije, z mag. Bojanom Luskovcem, prof. dr. Sašom Polancem in prof. dr. Igorjem Mastenom

Start up

Misija Zagreb, mag. Andrej Šajn, GEN-I

Inspiracija

Elektro mobilnost – Kako konkretizirati načrte, CO NOT, prof. dr. Janko Jamnik, direktor Kemijskega inštituta. “Inovacije, predstavljene na prejšnjih Inovacijah energetike, se kot kamenčki sestavljajo v mozaik.”

Program / 20% popust na zgonje prijave

Oglejte si program in do 17. septembra z zgodnjo prijavo izkoristite možnost nižje kotizacije. Pripeljite sodelavce: korporativni paket 3+1, ki omogoča brezplačno udeležbo četrtega sodelavca. Posebni popusti za NVO, fakultete, start-up in mala podjetja, študente in upokojence.

Če vas zanima, katere tri evropske države vodijo v svetovnem merilu inovativnosti in na katerem mestu je po različnih kriterijih Slovenija, kliknite na The Global Innovation Index 2014. Raziskava prepoznava človeški faktor skozi kvalitetno izobrazbo in vseživljenjsko pridobivanje znanja kot bistven sprožilec za inovativnost. Višje kot so rangirane države po naprednosti inovacij, toliko bolj ključne postajajo kvalitete talentov v znanosti, inženirstvu, kot tudi poslovanju in vodenju.

Zato vas vabimo, da se s pravočasno prijavo pridružite poslovnim in tehnološkim inovacijam na letošnjem strateškem srečanju Inovacija energetike ’14, Prave izbire, ki bo 8. oktobra na Brdu pri Kranju.

Z več informacijami vam z veseljem postrežemo na 031 717 599 in 01 437 98 61 ali na e-naslovu. Oglejte si program na dnu sporočila.

Za inovacije in energetski razvoj gre, bodite zraven.

Prisrčen pozdrav,
Mojca Černelč Koprivnikar

PS: Pohitite s prijavo do 17. septembra in izkoristite 20-odstotni popust na zgodnje prijave in korporativne pakete 3+1.