Nova možnost za nagrade in prihranek

V  nagradni  igri »Vreme v evrih« lahko ugotovite, koliko se da prihraniti pri stroških ogrevanja in hlajenja, ob tem pa lahko prejmete eno od nagrad, ki vam bo v pomoč pri učinkovitem ravnanju z energijo. Nagradna igra bo trajala do vključno 30. 9. 2013.

Kliknite tukaj in sodelijte v nagradni igri »Vreme v evrih«

Koliko lahko prihranim?

Možne prihranke pri ogrevanju in hlajenju si lahko brezplačno izračunate na aplikaciji »Porabimanj – energetski svetovalec«. Sodelovanje v nagradnem kvizu »Vreme v evrih« in izračun prihrankov na energetskem svetovalcu Porabimanj priporočamo vsem, ki želite prihraniti pri stroških ogrevanja in hlajenja.

Ali ste vedeli?

Poletje in vroči dnevi se poslavljajo, čeprav nas kakšen vroč dan lahko še zmeraj preseneti. Čaka pa nas obdobje, v katerem bo treba umetno vzdrževati višjo temperaturo. Povprečni letni stroški za ogrevanje se v Sloveniji gibljejo od 1.000 € na obali do približno dvakrat več v Gornjesavski dolini. V večjem delu Gorenjske, Koroške in Notranjske znašajo ti stroški  med 1.700 in 1.800 €, drugod pa nekaj manj. V sodelovanju z Brankom Gregorčičem smo za vas pripravili vremensko statistiko in jo preračunali v evre. Lahko jo pogledaje na tej povezavi.

Priporoča »Energija si, bodi učinkovit«.