Pasivna hiša Tinkare Kovač

Kako vam lahko pomagamo?

Želite tudi vi bolj energetsko varčno in učinkovito hišo ali stanovanje v katerem za ogrevanje in hlajenje ne boste odštevali toliko denarja kot do sedaj? Ob tem pa boste manj obremenjevali okolje in seveda porabili manj energije?

Pasivna hiša Tinkare Kovač

 

Veliko koristnih nasvetov lahko preverite na brezplačnem spletnem energetskem svetovalcu – Porabimanj.si. Tam lahko zelo enostavno preverite koliko bi ob določenih ukrepih privarčevali tako denarja kot tudi energije. Poleg tega boste zelo enostavno dobili tudi okvirne informacije o izpustih CO2 in o predvidenem povračilnem času investicije. Ob prijavi v svetovalca pa lahko v arhiv shranite več svojih variant, ki jih potem med seboj primerjate in izberete vam najustreznejšo.

Če nimate dovolj denarja za večje investicije pa lahko v svetovalcu Porabimanj preverite koliko energije bi privarčevali samo ob spremembi vaših življenjskih navad. Ob zadostno debeli denarnici pa se vam lahko zgodi celo, da boste dosegli ali celo presegli efekte, ki sta jih v svoji zeleni hiši deležna Tinkara Kovač in Mitja Petkovšek.

 

Pasivna hiša Tinkare Kovač in Mitje Petkovška