Vabljeni 28.11.2013 ob 11.00 v Center energetskih rešitev (CER), BTC v Ljubljani na brezplačno predstavitev aplikacije Porabimanj kot učinkovitega prodajnega orodja.

Za podjetja, ki želijo aplikacija Porabimanj vključiti na svoje spletne strani smo razvili nadgradnjo, ki omogoča, da uporabnike usmerjajo na svojo ponudbo (1. Prodajni namig; 2. Gumb Oddaj povpraševanje). Pri tem vsi izračuni, ki jih aplikacija omogoča ostajajo neodvisni glede na ponudbo imetnika partnerske strani. Sporočila, ki jih partner vključi pa se nahajajo v posebnih oknih, ki so označena z logotipom partnerja tako, da uporabnik loči nevtralna sporočila in izračune, ki jih omogoča aplikacija od komercialnih sporočil partnerja.

Spletni energetski svetovalec je namenjen izračunavanju možnih prihrankov pri energiji na področju prevoza, električne energije, ogrevanja in hlajenja. Ob enem pa ponudnikom energije in storitev, ki so aplikacijo vključili na svoje partnerske strani, predstavlja zanimivo konkurenčno prednost. Prihranki so poleg zanesljive oskrbe z energijo, ki jo večina obravnava kot nekaj samo po sebi umevnega, najpomembnejši za porabnike energije.

Na predstavitvi bo Rajko Dolinšek, direktor Informa Echo, predstavil možnosti, ki jih nadgradnja aplikacije Porabimanj omogoča podjetjem in medijem. Nadgradnja v prodajno orodje je nastala v sodelovanju s Centrom za energetsko učinkovitost pri IJS ter drugimi partnerskimi podjetji, ki so sodelovala pri razvoju aplikacije.

Pred vsakim nakupom, ki je povezan s porabo energije, obiščite vašega energetskega svetovalca Porabimanj.

Več informacij:
rajko.dolinsek@informa-echo.si